I de 13 år jeg har boet i udlandet, har det været en fornøjelse at lade Dennis Kaysen varetage flytningen af mine ejendele. Eftersom jeg bor i udlandet har jeg løbende haft brug for et pålideligt flyttefirma, som jeg kunne betro flytningen af alt, fra store forsendelser til enkelte møbler tværs henover Europa. Dennis Kaysen har altid levet op til forventningerne, både hvad angår pris og timing og vigtigst af alt med hensyn til sikkerhed.

 

Samtidigt har det altid været betryggende i samarbejdet med Dennis at kunne få nøjagtig oplysning om opgavens forløb. Jeg har været i forbindelse med mange andre flyttefirmaer i løbet af årene, men de mange gange, jeg har måttet navigere rundt i deres interne kommunikationskanaler for at få konkrete svar, har ikke været umagen værd.

 

Det er med fornøjelse at jeg kan anbefale Dennis og hans service til andre, som har brug for en pålidelig person til at tage sig af deres flyttegods.

 

M. Østergaard, London

”Vi har samarbejdet med Dennis Kaysen i mange år og benytter ham til kørsel alle steder i Europa. Vi ved, at opgaven altid bliver løst. Der er lokale forhold på destinationerne, som man ikke kan tage højde på forhånd, men Dennis løser altid tingene på stedet, og det er en stor tryghed for os. Dennis Kaysen kører med alle typer varer for os – fra spejle og små glas til store, tunge langborde og garderobeskabe i eg. Vores varer kommer altid sikkert og uskadt frem og bliver behandlet hensynsfuldt og med omtanke.”

 

Søren Rydahl, direktør, Bo-Tikken Indretning.

Vi anvender Dennis Kaysen til både erhvervsmæssig transporter i Danmark og transport i Europa.

Privat har både vi og rigtigt mange af vores venner og bekendte anvendt Dennis til møbeltransport til Mallorca.

Uden undtagelse er transporten udført som aftalt, og altid med højeste kvalitet – altså at det vi har fået transporteret er afleveret i samme stand som ved starten af transporten.

En stor fordel ved Dennis Kaysen er hans fleksibilitet, hvilket sikrer at også de mere besværlige og hastende opgaver altid løses.

 

Jan Nygaard